"Ти білий! Ти це знай!.."

Нещодавна публікація Діонісії Керничної про гомосексуалізм у Вкурсі та інші схожі розмови і статті заставляють задуматися: «Чому люди так люблять захищати геїв і темношкірих?» Тим часом як права білих і людей традиційної орієнтації охочих відстоювати чомусь немає. Всі розмови і заходи для захисту призводять до того, що ці групи населення стають мало що не людьми з привілеями.
Біле населення складає тільки 20% від всього населення світу. Хоча за іншими даними – 7%, чи навіть 5. І якщо білі батьки народжують зазвичай по двоє, максимум троє дітей, то у сім'ях негрів, арабів і циган – по 10 малят, іноді навіть більше.
У країнах Європи дуже люблять проводити марші геїв і лесбіянок. Щось схоже мали намір провести минулого року в Києві. Чому ж ніхто не хоче провести марш на захист гетеросексуалів? Адже в умовах свободи і моральної вседозволеності такі речі, як любов між дівчиною і хлопцем, повага до жінок як слабшої статі, матерів, втрачаються. В Україні занепадає традиційна сім'я – фізичний і духовний союз чоловіка та жінки. І не треба навіть далеко ходити – досить оглянутися навколо. Нині багато легковажних хлопців, які «люблять міняти жінок», багато альфонсів. Шлюби часто укладаються через вигоду або «по зальоту», багато випадків, коли через років 2-3 молоді люди подають на розлучення.
Не знаю, які інстинкти, думки чи психологічні комплекси спонукають людей захищати темношкірих і геїв. Захисту потребують якраз їхні протилежності!

44 коментарі

Георгій Боднараш
Я також вважаю, що не варто розмежожувати зайвий раз суспільство нап геїв, негрів, на якісь інші невідомо ще які меншини… Кождна людина повинна жити своїм життям і не лізти в душу чи ліжко іншої, геїв завжди існувало, а гетеросексуалами завжди буде переважна більшість населення землі. Потрібно залишати це природі, вона слідкує за рівновагу у світі… Задуматися потрібно над іншими реаліями, які залежать від нас, які є результатами нашої необачності та негативної діяльності…
Михайло Шморгун
приїхали…

( Ставай на боротьбу проти ворогів
Проти жовтопиких, негрів та жидів
Борись разом з Білими сестрами й братами
І наші діти завжди будуть з нами
Ти Білий і ти це знай
Ти Білий запам'ятай
За свої заслуги ти попадеш у рай
Ти Білий! Sieg Heil! )
Святослав Вишинський
Твої вчорашні репліки на «Толоці» також увійдуть в аннали чернівецького телебачення. Хтось скаже: «Приїхали...»
Михайло Шморгун
Просто мене туди більше не будуть запрошувати…

Там медіабатюшка видав більше — типу їх всіх зібрати в купу і вивести на острів… Я мимоволі став на захист дискусії)))
Олег Тудан
Все больше людей с ФГМ в терминальной стадии, давно пора с этого ресурса сваливать.
Михайло Шморгун
Знаєте чого ця тема піднімається? Олігархи розігрують свої останні козирі… Прикро, що в боротьбі за чистоту раси ми втрачаємо останні копійки…
Вам — удачі в ВАШІЙ БОРОТЬБІ…
Андрій Круглашов
Молодець, Михайле. А я знав, що твою здатність до критичного мислення не перекрити жодними ідеологічними сентиментами.
Ярослава Максимюк
Негрові-геєві в Америці живеться краще, ніж білій дівчині з традиційною орієнтацією в Україні. Ось так. В Європі вже існує расизм іншого виду — чорний щодо білих людей. Збільшення кількості геїв = зменшенню кількості нормальних мужчин, що тут не зрозуміло?
Георгій Боднараш
Та мені все зрозуміло, просто цього не може бути в природі. Я ніколи не повірю, що чоловік який побачив гея й він стане геєм))) Або дівчина закохається у дівчину, бо їй набридо цілуватися з хлопцем з французькою щетиною… Це дурниці)))) Завжди в суспільні існував певний відсоток людей з нетрадиційною орієнтацією… Це ж не епідемія, щоб передавалася… Цей відсоток ніколи не збільшується і не зменшується… Просто про це зараз стали відкрити говорити, ну й добре… Діти народжувалися й будуть народжуватися й надалі, нас, слава Богу, вже 7 мільярдів)

Не варто за це переживати, бо в суспільстві є набагато серйозніші проблшеми над якими варто задумуватися — стан здоров'я, рівень інтелекту, бідність.
Юлія Червенюк
Завжди казала і казатиму — залищте в спокої тих геїв та лесбіянок!
Кожен має жити і думати, «що у нього під носом, а не у сусіда під лісом» :)
Андрій Круглашов
це точно.
От цікаво, якого біса не менше 10% пінгвінів в популяції завжди геї? Це гомопропаганда?
Я знаю, що чоловіки геї, зустрічаючи прекрасних жінок, нерідко шкодують, що вони — геї.
Тому, я просто дякую Богу, що не гей, але дружу з геями, принаймні двома, бо вони, насамперед, цікаві, розумні і надійні друзі.
Андрій Круглашов
Цікаве порівняння. Я живу в чорних районах Атланти і знаю, що багато з цих людей ризикували життям, щоб їх діти жили краще. Вони, та білі люди, що мали совість, йшли за Мартіном Лютером Кінгом, потрапляли в тюрми, де їх била біла поліція…
В маленьких містечках півдня і чорним і геям досі живеться не солодко.
Але до чого тут Україна? Чи українські дівчата? Ваше мислення в рамках нульової суми не зрозуміле мені.
Андрій Круглашов
Де б не жив, не зустрічав проявів зворотного расизму. Ні в Москві, ні в Штатах. Може Вам видніше про Європу…
Святослав Вишинський
Чим ти мене завжди вражаєш — так це здатністю бачити дійсність не такою, якою вона є насправді. І не тільки мене.
Михайло Шморгун
Я так розумію, що ті хто поставили плюс данній публікації є расистами? Просто цікаво… Бо фактично так і є…
Юлія Червенюк
Незацікавленість у темі геїв та лесбіянок — це не є расизм. Я навпаки вважаю, що треба дати їм спокій, хай живуть як вміють
Юлія Червенюк
А щодо афроамериканців, то взагалі не вважаю їх гіршими за білошкірих, чого мені приписали расизм, не розумію :)
Андрій Круглашов
хто не дає мати нам дітей? геї, негри? чи може «покращення»?
Максим Пансик
І тільки темношкірі геї, перепрошую представники нетрадиційної сексуальної орієнтації африканського походження мінусували і розкритикували допис.

Пані Ярослава, дякую за пост — висловити свою думку, знаючи, що прихильники демократії, свободи думки і слова накинуться на вас з усією силою притаманної їм толерантності, без йоти бажання почути і зрозуміти одне-одного. Ви мужня людина.

Я можу бути не згодним з вашою думкою, але я готовий віддати життя за ваше право висловлювати її. Вольтер.
Михайло Шморгун
поменше би вольтерів — побільше б робеспєрів…
Олег Тудан
Лучше быть темнокожим геем, чем иметь такую кашу в голове, как автор — из геев, альфонсов, и христианско-семейных ценностей.

Причем автора, как журналиста, совсем не смущает цитирование ублюдочного наци-ансамбля. Это же в порядке вещей.

И я так понимаю, это вообще никого здесь не смущает — когда якобы журналист пишет такие тексты.
Ярослава Максимюк
А в чім проблема?) Всі висловились, всі задоволені) Я просто подивилася на явище з іншого боку — не стереотипно)
Ярослава Максимюк
Я люблю ВКурсі за відсутність цензури!
Святослав Вишинський
Цензура на ВКурсі.ком є (див. Правила). Тільки її рамки строго регламентовані.
Сергій Воронцов
Ваша тоска, Ярослава. как молодой женщины, по институту нерушимой семьи, в общем-то понятна. Вы хотите гарантий. А жизнь их не дает. И не даст никогда. Жизнь она такая. Капризная. Чем крепче вы будете ее сжимать, тем изящнее она будет выскальзывать. А не выскользнет, так сдохнет, что еще хуже. Это, если по поводу нерушимости ячеек общества(так в советское время называли семью).Когда-то вспомните это замечание.
Распад семьи это и проблема культуры взаимоотношений, и того, что люди со временем меняются по-разному и расходятся «очужев» и проблема любви, в конце-концов. А у любви своя логика. И эта логика часто умнее убогой человечьей. В общем проблем у семьи много, но гомосексуалисты и негры тут вообще ни при чем. Вообще. Это вы связали по логике примитивных обществ, там считается, что виноват в бедах тот, кто какой-то не такой. Почитайте антропологические работы про жизнь дикарей. По поводу пропаганды гомосексуализма.Поверьте, ни один гетеросексуал не «покусится» на свой пол. Это невозможно даже под напором сверхпропаганды. Ни за деньги, ни за славу. Все равно не захочет.
Что касается неверности партнера. Тут тысяча попов не поможет. Или любит тебя и уважает. Либо…
Конечно, ваши рецепты смехотворны. Вы что хотите, чтоб вменяемый европеец заводил десять детей? Вы не чувствуете, что это безумие? В буковинских селах, когда тут жили почти по-дикарски — так и было. Почитайте классические описания, когда отец бьет забеременевшую дочку по животу оглоблей, такой способ регулирования рождаемости иногда использовался всего сто лет назад. Денег не хватало. И мужчина не хотел чувствовать себя вьючной лошадью.
Вся эта категоричность у вас от ненаблюдательности и молодости. Некоторые люди с возрастом умнеют, и становятся менее категоричными. Присмотритесь к семьям, все ли они будут счастливы прикованные друг к другу?
По поводу европейских норм, на которые тут накидываются, это 1) нормы общества которые десятилетия думали о том, как сделать так, чтоб не вернулся фашизм. Нормы общества, которое боялось и стыдилось авторитаризма. фашизма.
У нас общество, которое никогда не стыдилось фашизма, тоталитаризма, никаких таких уроков не усвоило, потому что сразу отмежевалось от своего прошлого. Будто бы не мы ходили на собрания, плевали в инакомыслящих, голосовали за кого предложат. Считается, что то были какие-то мифические советские люди, а мы — совсем другое -украинцы. А сотри наносное, мы и есть советские люди. Мало что усвоившие. Почти никакой эволюции. И собственно ваша откровенная реплика тому подтверждение. Она по-интонации советская. Это не важно, что на христианство ссылаетесь. Слова меняются, авторитеты меняются. А интонация нет.
Ярослава Максимюк
Кожен прочитав те, що хотів прочитати)Може так і краще.
Ярослава Максимюк
Я ж хотіла найперше сказати, що білі і традиційна сімя вимирають, тому захищати треба їх.
Андрій Круглашов
Якщо припустити, що це так, а це, судячи з демографічного тренду дійсно так, то питання 2:
Хто винен?
Що робити?
На ці важкі питання Вами було окреслено контури відповіді з перспективою жахливих наслідків.
Тому, давайте переформулюємо проблему. Як підтримати інститут сім'ї. (Свідомо опускаю прикметник «традиційної», бо авторитет (хай і традиції) — найгірший аргумент (як казав Августин Блаженний, здається)
Олег Герман
Живут так люди в курсе флудом «конструктивным»,
О геях/лесбиянках ищут правду голую…
Про тень свободы слова речь идет наивно,
А между строк читается свобода с**ть на голову…
=))
Олег Тудан
да, для полноты картины «типичный тред на вкурсе» не хватало именно ваших стихов.
Олег Герман
Это еще один стих из цикла «Жизнь одаренных политологов-активистов» (аббревиатуру читайте в первых буквах строк)=)
… ну и конечно же Вашего комментария...=))
Олег Тудан
После того, как вы выделили заглавные буквы капслоком, жирным шрифтом, не обязательно еще НЕНАВЯЗЧИВО НАМЕКАТЬ НА ПЕРВЫЕ БУКВЫ. Все итак видят ваш непревзойденный скилл.
Олег Герман
здесь много необязательного))
Ярослава Максимюк
Віршик бездарний)
Олег Герман
А чого Ви хотіли в коментарі до такого НЕПЕРЕВЕРШЕНОГО допису?=))
Святослав Вишинський
"— Находясь в ж**е, ты можешь сделать две вещи. Во-первых — постараться понять, почему ты в ней находишься. Во-вторых — вылезти оттуда. Ошибка отдельных людей и целых народов в том, что они думают, будто эти два действия как-то связаны между собой. А это не так. И вылезти из ж**ы гораздо проще, чем понять, почему ты в ней находишься". (Виктор Пелевин)
Олег Герман
Жаль, нету у Вас аргументов.
Оставьте же эти банальности!
Пусть Вас не смущают коммЕнты,
А эти другие бездарности,

Жующие темы расизма,
О нравоученьях визжащие.
Потомки как есть коммунизма.
А ж**а, увы, настоящая…
=)))
Михайло Шморгун
Товарищи фашисты, милости просим.
Вместе власть буржуев сбросим.
Фашисты и большевики – пролетарии-братья.
Крепите над миром красные объятья
Андрій Круглашов
Эдичка Лимонов плотоядно улыбается. Браво, Михайле
Сергій Янушевський
ех, ці білі, он вже й у ісламістів почалося…

www.youtube.com/watch?v=F4hQ4J4BFOM
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте